9. decembar 2021.9. dec 2021.
Foto: RK Metaloplastika, izvanredni Arsić Darko

Foto: RK Metaloplastika, izvanredni Arsić Darko

RUKOMET: SUPER LIGA

Plej of uigravanje

Metaloplastika je osvojila bod ili izgubila, to je već pitanje za optimistu/pesimistu, u svakom slučaju derbi beše dobar i podela bodova je možda i najrealnija, samo što bi se verovatno gosti radovali da nije na golu Metaloplastike bilo neverovatnog Arsića. Koliko je bio dobar govori broj odbrana kraj njegovog imena. Meč nije imao rezultatski značaj, te je i on kao i onaj protiv Obilića za dva vikenda dobra prilika za uigravanje.

M‘plastika – Radnički (KG) 26:26 (12:15)
Sala Gimnazije. Gledalaca: 200. Sudije: Mošorinski (NS) i Pandžić (Zr). Sedmerci: MP 4 (2); Radnički 4 (1). Isključenja: MP 8; Radnički 4 minuta.
M‘PLASTIKA: Pavković, Dodić 1, Jevtić 2, N. Milovanović 4, Srdanović 4 (1), F. Milovanović, Aidi, Ivanić, Arsić (24 odbr.), Terzić, Cvijanović, Todorović 3 , Brajović 5 (1), Milenković 2, Mešter 2.
RADNIČKI (KG): Tubić 4, Prodanović 1, Davidović, Mutavdžić, Dobrosavljević, Kasalović 1, D. Petrović (2 odbrane), Barudžić 10, Knežević 2, Utvić 5, Stevanović, L. Đerić 1, Stanojev 3, Maljević, P. Petrović, Zlatanović (9 odbrana).


-Radnički je odličan tim, igra sve bolje i ne samo da će biti u plej ofu, nego i tamo može mnogo više od samo učešća. Mi smo platili ceh lošeg ulaska u meč i to je ono što ne sme da nam se ponovi, taj nedostatak želje. Sigurno da već mislimo o plej ofu, ali do njega nas očekuju još jedna prvenstvena utakmica, dve na Svesrpskom kupu 22. i 23. decembra i tu moramo biti na nivou – istakao je Miodrag Kažić, trener Šapčana.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa