9. decembar 2021.9. dec 2021.
Roman „Neka druga ja“  autorke Ketrin Fokner u prodaji

Roman „Neka druga ja“ autorke Ketrin Fokner u prodaji

Vulkan izdavaštvo vam predstavlja debitantski triler Ketrin Fokner, istraživačke novinarke magazina Tajms, koja je svoje bogato iskustvo i talenat odlučila da pretoči u književno delo. Neka druga ja je napet i uzbudljiv roman, koji govori o težnji svake žene da se ostvari u ulozi majke, komplikovanim međuljudskim odnosima i tajnama koje prete da svakog trena izađu na videlo.

Helen ima savršen život: zgodnog muža, divnu vilu u viktorijanskom stilu i dugoočekivanu bebu na putu. Ali jednog dana sve se menja. Na prvom času za buduće mame, čekajući muža, njegovog brata i prelepu jetrvu Serenu, koja je takođe trudna, Helen upoznaje Rejčel, drsku i pričljivu ženu koja se nikako ne uklapa u Helenin idilični svet. Ona pije i puši, namerava da sama odgaja dete i uporna je u nameri da se sprijatelji sa Helen. Uprkos svim razlikama, pomalo usamljena, Helen prihvata Rejčel u svoj život – ona je zasmejava, uliva joj samopouzdanje i skreće misli sa briga i strahova.

Prvi čitalac koji nam se javi na broj telefona 015/353-244 dobiće na poklon knjigu Neka druga ja


Međutim, Rejčelino slobodno ponašanje s vremenom postaje zabrinjavajuće. Ona insistira na tome da što bliže upozna Helen, njene prijatelje i porodicu. Štaviše, želi da zna sve o njima. Baš svaku, i najmanju tajnu. Čitaocu ubrzo postaje jasno da je Rejčel u Helenin život ušla s razlogom, i da je naizgled savršena porodica umešana u mračne događaje iz prošlosti.

„Napeta priča o tajnama koje ne umiru. Tenzija raste dok jurimo prema šokantnom raspletu!“ – Tajms
Kakve tajne krije viktorijanska vila i koja je uloga Rejčel, saznajte u romanu Neka druga ja, koji možete kupiti putem sajta vulkani.rs i u svim knjižarama Vulkan.

Najnoviji broj

26. januar 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa