24. novembar 2011.24. nov 2011.
ATLETIKA: AŠK U SLOVENIJI

OSVAJANjE EVROPE

Dušan Makević, član AŠK otpočeo pripreme na Zlatiboru pred evropsko takmičenje u Sloveniji
Ostalo je samo još tri nedelje do početka evropskog takmičenja u krosu, koje će se održati u Velenju, a Šapčanin Dušan Makević je otpočeo pripreme na Zlatiboru sa svojim trenerom Milisavom Stanojčićem. Pripreme će trajati deset dana i Šapčanin će pokušati da se adaptira na uslove koji će biti identični i u Sloveniji. Start je predviđen 11. decembra i nije isključeno da će, inače tešku stazu, još više otežati snežne padavine.
Staza u Velenju je valovita i veoma zahtevna tako da će rad i prilagođavanje na Zlatiboru predstavljati važan momenat u pripremama. Dušan Makević je imao i poslednju proveru u nedavno održanom takmičenju u Beogradu. U trci na 7. 700 metara Makević je bio besprekoran i čak je u odnosu na prošlu godinu na istoj stazi popravio vreme i istrčao trku na Adi za minut brže, što samo govori o njegovoj dosada vrlo dobroj formi.
Učešće na predstojećem evropskom takmičenju uzele su gotovo sve zemlje Evrope, a u konkurenciji u kojoj će nastupiti Makević, očekuje se najviše takmičara.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa