9. jun 2022.9. jun 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Osnovna škola „Jevrem Obrenović“ na Mišaru

Bolji uslovi za učenički sport

Na prostoru iza objekta škole urađeni su tereni za mali fudbal i košarku, staza, osvetljenje i uređena travnata površina kako bi učenici imali bolje uslove za sport i rekreaciju
U prethodnom periodu izdvojeno odeljenje Osnovne škole „Jevrem Obrenović“ dobilo je dva sportska terena čime su uslovi za izvođenje časova fizičkog vaspitanja znatno poboljšani. Na prostoru iza objekta škole urađeni su tereni za mali fudbal i košarku, staza, osvetljenje i uređena travnata površina.
Šabački privrednik Rade Nikolić pomogao je u realizaciji pomenutih radova.

-Želeli smo da se zahvalimo gospodinu Nikoliću za sve ono što je učinio za našu školu. Urađena su dva sportska terena, ograda. Malim gestom želimo da mu se zahvalimo, jer je imao sluha i razumevanja za decu koja pohađaju našu obrazovnu ustanovu- rekao je Duško Bojić direktor OŠ „Jevrem Obrenović“ na Mišaru.

Kako ističe Nikolić želja mu je bila da deci koja trenutno pohađaju osnovnu školu na Mišaru omogući da se svakodnevno bave sportom.

-Ovo je i moja škola, te sam imao veliku želju da pomognem. Imamo još planova koje ćemo realizovati u narednom periodu u dogovoru da rukovodstvom škole. Drago mi je što će deca imati bolje uslove, ali i meštani Mišara. Znam da uz mališane i oni stariji rado dolaze i uživaju u sportskim aktivnostima na novim terenima. Uskoro će biti postavljeno i osvetljenje kako bi svi uslovi bili ispunjeni - naglasio je šabački privrednik Rade Nikolić.

Rukovodstvo škole, nastavni kadar i učenici pripremili su prigodan program u znak zahvalnosti za sve što je do sada urađeno u ovoj obrazovnoj ustanovi.
M. Ž.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa