22. decembar 2011.22. dec 2011.
OČEKIVANjA SRPSKE RADIKALNE STRANKE OD PREDSTOJEĆIH IZBORA

SNAGOM IDEOLOGIJE DO POBEDE

Srpska radikalna stranka spremno dočekuje izbore planirane za proleće naredne godine. Programski ciljevi radikala vezeni su za obnovu privrede, borbu protiv kriminala i korupcije, kao i podizanje ugleda zemlje. O konkretnim planovima Srpske radikalne stranke u narednom periodu razgovarali smo sa narodnim poslanikom i predsednikom Mačvanskog okružnog odbora Srpske radikalne stranke, mr Srboljubom Živanovićem.
U leto 2008. godine Srpsku radikalnu stranku potresao je odlazak pojedinih članova najužeg stranačkog rukovodstva, koji su ubrzo formirali novu političku partiju. Iako su tada mnogi predviđali potpuni krah Srpske radikalne stranke, to se nije desilo. Kako danas gledate na te događaje, koji su, nesumnjivo, naneli težak udarac tada najjačoj opozicionoj partiji?
- Srpska radikalna stranka doživela je veliki udar, organizovan od strane vladajućih političkih struktura, potpomognut iz inostranstva, sa ciljem da se razbije najjača opoziciona stranka. U tome su učestvovali i nekadašnji čelni ljudi naše stranke, što daje poseban značaj razbijanju najčvršćeg jezgra u opoziciji. Međutim, građani su brzo uvideli manire i put novoformirane, izdajničke, partije, i ljude, od kojih su neki bili najbliži saradnici dr Vojislava Šešelja, koji su učestvovali u razbijanju Srpske radikalne stranke. To su uradili kako bi preuzeli vlast od aktuelne vladajuće koalicije, što je bio cilj Evropske unije, Sjedinjenih Američkih Država i svih onih struktura koje su u prošlosti učestvovale u razbijanju naše države.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa