2. februar 2023.2. feb 2023.
Nezaboravna porodična saga „Pet sestara“ u prodaji

Nezaboravna porodična saga „Pet sestara“ u prodaji

Oda hrabrosti i prijateljstvu
Istorijski roman Pet sestara povešće vas na neverovatno putovanje u veličanstveni svet mode, na kojem ćete osetiti luksuzne tkanine pod prstima i diviti se jedinstvenom glamuru dok šetate impozantnim ulicama Rima. Navešće vas da pre svega razmišljate o liku žene, dok pred vašim očima oživljava Večni grad s početka prošlog veka. Čineija Đorđo donosi nezaboravnu priču o snažnim, hrabrim i odlučnim ženama, koje su, ne odustajući od ostvarenja svojih snova, uprkos vremenu u kom su živele, ostavile trag u istoriji.

Kada je Madalena Splendori prvi put ušla u butik Adele Kazagrande, između njih dve rođena je veza koja će ih zauvek spajati. Od prvih reči koje su razmenile, ove dve žene osećaju da su vrlo slične: obe ih pokreće strast i slobodan duh. Duh koji je omogućio Madaleni da pobegne od bede u kojoj je rođena i postane slavna figura u rimskim salonima, a Adele da sa suprugom započne modni biznis i ostvari svoje snove.

Prvi čitalac koji nam se javi na broj telefona 015/353-244 dobiće na poklon knjigu: „Pet sestara“


Vrlo brzo njeni modni dodaci postaju poznati širom sveta, a to će biti samo početak nezaustavljivog uspeha. Adele, izuzetna žena i pionirka modernog ženskog preduzetništva, preneće svoju ljubav prema ovom zanatu i tradiciji, kao i svoj vizionarski duh, svojim kćerkama. Paola, Ana, Franka, Karla i Alda
– pet prstiju jedne ruke – pretvoriće ovaj brend u ikonu luksuza i elegancije.

Ime Fendi će postati poznato jer je kratko, muzikalno i lako se izgovara na svim jezicima sveta.
Adele i Madalena, žene snažnog karaktera i strastvene duše, uče nas da na putu ka samopotvrđivanju ima više uspona nego padova, više žrtava nego priznanja i da, ponekad, kada postignemo cilj, postoji cena koju moramo platiti. Radosti i razočaranja, strah od neuspeha i želja da slede svoje srce prate naše junakinje kroz život, i uče nas da prijateljstvo i ljubav drže naše postojanje usidreno u sigurnoj luci, gde će nas uvek čekati neko, kada se iskrcamo, spreman da nam pruži ruku.

Roman Pet sestara u kom fikcija i stvarnost ispisuju stranice pune emocija, dostupan je na vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa