10. maj 2012.10. maj 2012.
OŠ „NIKOLAJ VELIMIROVIĆ“

NASTAVA NA VIŠEM NIVOU

Vrednost radova na dogradnji prostora u OŠ „Nikolaj Velimirović“ 34 miliona dinara. Sredstva u potpunosti obezbeđena iz gradskog budžeta
Kako je navela direktorka OŠ „Nikolaj Velimirović“ Vesna Živanović iz Šapca, dogradnjom prostora postojećeg objekta, stvoreni su uslovi da posle nekoliko decenija svi učenici ove ustanove pohađaju nastavu pod istim krovom.
- Godinama smo se trudili da radom i rezultatima naši učenici budu prepoznatljivi u gradu. Taj kvalitet je prepoznala i gradska uprava i omogućila nam da dogradimo aneks kojim smo našoj deci omogućili bolje uslove nastave i boravka u školi - istakla je Živanovićeva.
Da je reč o uglednoj obrazovnoj ustanovi, poznatoj po dobrim rezultatima rada, složio se i gradonačelnik Šapca Miloš Milošević, i izrazio nadu da će stvaranje boljih uslova za rad doprineti još većim uspesima kako učenika tako i zaposlenih.
Radovi izvedeni u dve faze, obuhvatili su pored nadogradnje, postavljanje krovnog pokrivača i sanitarnih čvorova. Investicija, finansirana iz gradske kase iznosila je 34 miliona dinara.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa