Info

20. jun 2024.20. jun 2024.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Posavotamnavska srednja škola sa Domom učenika na konkursu matematički podijum mladih 2024

Vukašin Ešperović predstavio pobednički rad u Novom Sadu

Veliki uspeh stigao je na adresu Posavomtamnavske srednje škole sa Domom učenika. Osvojeno je prvo mesto na podijumu mladih matematičara 2024. Usledila je prezentacija pobedničkog rada na Prirodno-matematičkom Univerzitetu u Novom Sadu. Autor rada , učenik trećeg razreda tehničara za mašinska vozila, zavredeo je odličnu ocenu autoriteta u toj oblasti:

-Kada mi je profesorica Jelena Milanović predložila da se ogledamo sa drugima prihvatio sam i izabrao temu. Kako volim matematiku uz pomoć mentorke koja je verovala u mene ostvario sam ovaj impresivan rezultat. Najveći protivnik mi je bila trema kada sam prdstavljao rad pred doktorima nauke, docentima i profesorima ali sam ipak zavredeo čestitke i sertifikat a moja profesorka priznanje za smernice u radu a nadam se da to nije kraj priznanjima i u godini koja sledi, zadovoljan je Vukašin.

Kako volim matematiku uz pomoć mentorke koja je verovala u mene ostvario sam ovaj impresivan rezultat


Mentorka Jelena Milanović je ponosna na svog učenika koji je bio najbolji sa radom: Sa stranica-istorija matematike, zahvalnost ističe i direktorici škole Ljiljani Milovanović koja je na čelu škole koja je imala čak tri uspešna rada iz nekoliko oblasti, ne zaboravlja ponosna mentorka ni značaj Lokalne samouprave na čelu sa predsednikom Opštine Vladimirci Goranom Zarićem, uz nadu da će i nadalje ova škola beležiti najviše domete u takmičenjima koja slede.

Ne sme se zaboraviti da ova škola ima uz mašinske tehničare i sjajne ekonomske tehničare, pravno-poslovne tehničare i geodetske tehničare. Bolja pozivnica osnovcima da upišu Posavotamnavsku srednju školu nije mogla biti ispisana.
Sreten Kosanić

Najnoviji broj

18. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa