20. jun 2024.20. jun 2024.
Foto: Vulkan

Foto: Vulkan

Frida Makfaden

Kućna pomoćnica

„Dobro došla u porodicu“, kaže Nina Vinčester i pruža mi svoju elegantnu, negovanu ruku. Učtivo se smešim, jer ovaj posao je moja poslednja prilika da počnem iznova. Mogu da se pretvaram da sam neko drugi. Ali uskoro ću saznati da su tajne Vinčesterovih mnogo opasnije od mojih…

Svaki dan čistim prelepu kuću Vinčesterovih od poda do plafona. Dovodim njihovu ćerku iz škole. I kuvam ukusan obrok za celu porodicu pre nego što odem da jedem sama u svojoj maloj sobi na poslednjem spratu.

Pokušavam da ignorišem kako Nina pravi nered samo da bi me gledala kako ga čistim. Kako priča čudne laži o sopstvenoj ćerki. I kako njen muž Endru izgleda svakim danom sve više slomljen. Dok gledam u Endruove lepe smeđe oči, tako pune bola, teško je ne zamisliti kako bi bilo živeti Ninin život. Garderoba, fensi auto, savršen muž.

Samo jednom isprobavam jednu od Nininih netaknutih haljina. Samo da vidim kako je. Ali ona ubrzo sazna i dok shvatim da se vrata moje spavaće sobe u potkrovlju zaključavaju samo spolja, već je prekasno.
Ali uveravam sebe da oni ne znaju ko sam ja zaista.

Ne znaju za šta sam sposobna.

BookTok hit. Bestseler „Njujork tajmsa“, „Ju-es tudeja“ i „Vol strit žurnala“, i dobitnik ITW Triler nagrade za 2023. godinu. Ovaj uvrnuti roman vezaće vas za stranice do kasno u noć.
Vulkan

Najnoviji broj

18. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa