29. novembar 2012.29. nov 2012.
OŠ „NATA JELIČIĆ“

ZA SVAKOGA PONEŠTO

U multimedijalnoj učionici prošlog petka, 23. novembra, predstavljen jubilarni deseti broj časopisa „(Ne)Mogu bez škole“
Sa ponosom i zadovoljstvom promociju jubilarnog broja časopisa najavila je direktorka Zorica Nedeljković rekavši da je prepoznatljiv po kvalitetu, jasnoj koncepciji koja prati školska dešavanja i aktivnosti, a čiji su temelj učenički radovi.
„Jubilarno izdanje donosi od svega pomalo. Potrudili smo se da se prisetimo svega što se zbivalo u prethodnoj godini. Da vas posavetujemo, naučimo nešto novo, ali i zabavimo i nasmejemo“, rečeno je na početku predstavljanja časopisa čije korice krase fotografije svih odeljenja. Novi broj pored poezije i proze, nagrađenih radova na literarnom konkursu povodom Dana škole, donosi intervjue sa poznatim sportistima koji su obeležili olimpijsku 2012. godinu, reportaže, ali i izveštaje o projektima poput „Profesionalne orjentacije“, „Mladim volonterima“, prolećnom vašaru, Svetosavskoj akademiji „Put se za putnikom rađa“ u Šabačkom pozorištu... Zanimljivosti, osmosmerka, horoskop po danima takođe su neizostavni deo ovog časopisa koji pored informativne strane nudi i zabavu.
Za bogat sadržaj časopisa potrudili su se članovi redakcije: Teodora Kojić, Anja Ždrakanović, Kristina Pajić, Danilo Sloboda, Sara Sredić, Kristina Topalović, Tatjana Sinobad, Lazar Vučković, Jovana Vučković, Katarina Isailović, Miloš Jovanović, Luka Božanić, Mihailo Veljić, Kristina Isailović, Katarina Vasić, Katarina Manjenčić, Ružica Ignjatović, Andrea Obrenović, Nevena Mitrašinović, Kristina Vasić i Jelena Živanović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa