24. januar 2013.24. jan 2013.
IRINA BRODIĆ

DEVOJČICA ANĐEOSKOG GLASA

Na prestižnom dečjem muzičkom festivalu „Čarolija“ održanom 25. decembra 2012. godine u beogradskoj Areni plasmanom u finale osmogodišnja Šapčanka potvrdila svoje glasovne mogućnosti
Sa godinu i po dana pevala je sa bakom muzičku lestvicu, sa četiri izrazila želju za klavirom, a sa pet godina počela da svira. U 2011. godini stigla je do dva međunarodna takmičenja. Na šabačkom osvojila je drugo mesto, a u Sremskoj Mitrovici sa postignutih sto poena prvo. Isti rezultat i prvo mesto pripalo joj je na „Reviji talenata“ na Srebrnom jezeru. Usledilo je pevanje i nastupi kako za klavirom tako i sa Dečjim horom „ViVa“. Krajem iste godine imala je dvadeset koncerata i internih časova. Krajem 2012. nastupila je na Dečjem muzičkom festivalu „Čarolija“ koji ju je odveo do finala.
-Bilo je u početku malo treme ali je posle nestala. Na takmičenju sam srela i drugare iz „Škole talenata“ Art medije. Od njih sam dosta naučila. Volim da pevam, a od toga samo malo više volim klavir ““ iskrena je Irina.
Učenica prvog razreda Muzičke škole „Mihailo Vukdragović“ i drugog razreda OŠ „Jevrem Obrenović“, po rečima mame Jelene, radne navike stekla je od malena. Sa bakom Jovankom Stojićević, profesorkom solfeđa, napravila je prve muzičke korake, a sa tetkom Irenom Nikačević, takođe profesorkom solfeđa, nastavila je da se obrazuje.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa