21. februar 2013.21. feb 2013.
KOŠARKA: KARIJERA KOJA TRAJE

IGRAM I UŽIVAM U SNU

Malo je sportista koji su trajali gotovo dve decenije, posebno ako igraju na vrhunskom nivou. Još kada se u obzir uzme da je to kod devojaka sve to još ređe onda je primer Mire Velisavljević za svaku pohvalu i divljenje. Pošto i dalje igra sjajno moguće da ćemo je na košarkaškim terenima Srbije gledati još dugo.
U ovoj sezoni predvodi mladu ekipu Šapca i trenutno su četvrte na tabeli ali da li će igrati u plej-ofu ili plej-autu ne mogu da odlučuju same već su zbog dva vezana poraza svoju sudbinu stavile u ruke drugih ekipa.
A koliko će njena igračka priča još trajati ne zna ni sama, niti želi da o tome razmišlja a na početku razgovora je to objasnila na jednostavan način.
-Sve što sam u životu planirala nije se baš ostvarilo i zato sam sada odlučila da prepustim da sve ide svojim tokom. Dok se budem lepo osećala i budem igrala na vrhunskom nivou trajaće i moja karijera. A sad da li ću igrati još par meseci ili godina to zaista ne znam. Kako se sada osećam, samo me povrede mogu udaljiti iz sporta koji toliko volim i kojem sam, bar se nadam, mnogo dala. Povrede su me, hvala Bogu, do sada zaobilazile i zato ovoliko dugo trajem.
Čega ćete se uvek sećati i koji momenti su obeležili vašu karijeru?
-Uvek ću se rado sećati utakmica koje sam odigrala boreći se za trofeje i titule. Taj osećaj i adrenalin koji vas nosi, to jednostavno ne može da se opiše rečima, to mora da se doživi. A takvih mečeva je bilo zaista mnogo. Dok sam igrala u Vršcu sa Hemofarmom sam osvojila duplu krunu, dok sam sa Partizanom stigla do duple krune i osvojila još jednu titulu. Ništa manje mi nije ni draga dupla kruna osvojena sa Željezničarom iz Sarajeva. Zaista ne bih mogla da izdvojim nijedan posebno kao najdraži.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa