21. februar 2013.21. feb 2013.
FUDBAL: ZAHUKTAVAJU SE PRIPREME MAČVE

PREDSTAVLjENA POJAČANjA

Fudbaleri Mačve vredno treniraju i uveliko odigravaju prijateljske utakmice sa rivalima raznih rangova takmičenja. To je i razumljivo jer im prolećni deo prvenstva, od koga svi mnogo očekuju, počinje za mesec dana. U njemu će šabački fudbaleri pokušati da posle šet sezona, koje su po rezultatima pojeli skakavci, osvoje prvo mesto na tabeli i vrate se u društvo kvalitetnijih ekipa. Dobro je što niko u klubu ne veruje da će ponovo završiti na štitu a to nam je na konferenciji za štampu, na kojoj su nam predstavljena četiri nova igrača, potvrdio predsednik kluba Dragorad Tomić.
- Ciljevi i ambicije Mačve se znaju i one, bez obzira ko je na njenom čelu, uvek moraju da budu vrhunske-napad na prvo mesto koje obezbeđuje mesto u višem rangu takmičenja.
Do sada je svašta viđeno na našim terenima. Čega se ustvari plašite?
- Nikada nismo, niti ćemo učestvovati u prljavim igrama, za razliku od nekih drugih koji ne biraju sredstva da stignu do zacrtanog cilja. Ako se sve bude rešavalo na terenu verujem da momci predvođeni trenerom Milinkovićem mogu prvi proći kroz cilj i ja iskreno verujem u njih.
Stadion se polako završava. Da li ste zadovoljni ostvarenim u prelaznom roku jer je sedam fudbalera napustilo vaše redova a dovedena su četvorica mladih igrača?
- Želeli smo da sačuvamo sve bitne igrače i u tome smo u velikoj meri i uspeli. Pustili smo da odu igrači koji nisu u potpunosti uspeli da ispune naša očekivanja. Doveli smo mlade ali dobre fudbalere koji mogu da unaprede našu igru.
A da više neće biti igranja sa Mačvom gospodin Tomić je potvrdio činjenicom da će redovnom sudu biti podnete tužbe protiv dvojice bivših igrača koji su od kluba uzeli pozajmice koje nisu vratili. Reč je o Igoru Pavloviću i Slaviši Zariću protiv kojih će tužbe vrlo brzo biti podnete.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa