21. februar 2013.21. feb 2013.
RUKOMET: IGRAČICE MEDICINARA OSVOJILE KUP SRBIJE ““ GRUPA ZAPAD

SLAVLjE U VRNjAČKOJ BANjI

Goč - Medicinar 18:22 (9:10)
Hala: „Vlade Divac“. Gledalaca: 300. Sudije: Vasović, Svetozarević (oba Kragujevac). Sedmerci: Goč 2(2), Medicinar 4(4). Isključenja: Goč 6, Medicinar 10 minuta.
Goč: Midragović, Antić 1, Žerazanin, Pašić 3, Nedić, Denčić 5, Đurić, Milosavljević 6 (2), Gajić, Milojević 1, Mitić 1, Pantović 1.
Medicinar: Jovanović, Vragolić 3, Milošević 7(4), Perić, Mijailović, Lukić, Ručnov 1, Vasiljević, Selenić, Simeunović, Janković, Milovanović, Dukić, Beranović 2, Ninković 3, Tošković 5.
Igračica utakmice: Tijana Perić (Medicinar)
Posle nekoliko godina Medicinar je ostvario zapažen uspeh u nacionalnom Kupu. Vitrine šabačkog kluba krasiće pobednički pehar Kupa Srbije-grupa Zapad osvojen proteklog četvrtka u Vrnjačkoj Banji u finalnom susretu sa domaćom ekipom Goča. Na pobedničkom putu do finala, Šapčanke su ubedljivo savladale: ŽRK Mačvu (bez borbe 10:0)), Loznicu grad i Metalac (Kraljevo) 39:19. Ulog u finalu je bio velik. Rukometašice Medicinara su ušle u meč umorne od dugog puta što je uticalo da ne pruže očekivanu igru što je rezultiralo da na odmor odu sa samo golom prednosti. U nastavku, raspoložena Tijana Perić donela je svežinu u redove šabačkog tima koji je na kraju zasluženo stigao do trijumfa i velike radosti. Ovom pobedom Medicinar je ostvario učešće u završnici Kupa Srbije odnosno plasman u osminu finala gde će odmeriti snage sa superligašem Maks sportom iz Nove Pazove. Ovaj susret odigraće se šestog marta u Šapcu.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa