20. jun 2013.20. jun 2013.

KAP PO KAP ZA LEPŠI GRAD

U Šapcu ispred svake stambene zgrade postoji bar po desetak kvadratnih metara slobodnog prostora koji može da se oplemeni raznim eksponatima, cvećem i drugim zelenilom, samo da nam zgrada i grad budu lepši. To što bi stanari svake zgrade, za lepši izgled, uradili, ravno je kapi vode u moru, a opšti utisak bio bi nemerljiv.
Sigurno je da u svakoj stambenoj zgradi ima i intelektualaca i drugih obrazovanih ljudi koji svojom aktivnošću mogu da pokrenu ostale stanare da ulepšaju okolinu svoje zgrade.
Ako ovaj moj apel kojim slučajem nije baš jasan nekome od čitalaca, a želi da da svoj doprinos da mu prostor oko zgrade bude lepši i prijatniji, neka pogleda kako su stanari zgrade ispred „Točkonje“ ulepšali prostor ispred zgrade, i biće mu sve jasno.
Moram da istaknem i ovo, bez namere da nekoga vređam, da izgled svake zgrade i njene okoline dovoljno govori i o njenim stanarima.
U Šapcu postoji i Cvetni trg, što po njegovoj okolini nikako ne odgovara imenu, pa bi ovo mogao biti i poziv svim stanarima Cvetnog trga da svojim radom ulepšaju taj deo grada, a to je strogi centar grada, na koji svako naiđe kada dođe u Šabac.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa