5. septembar 2013.5. sep 2013.
FUDBAL: SRPSKA LIGA ZAPAD

GOLOVI KAO ANTIDEPRESIV

Mačva ““ Šumadija 4:0 (2:0)
Stadion Mačve. Gledalaca 500. Sudija: Uroš Vuković (Kragujevac). Strelci: Z. Matić 7. min, Tošić 30. min, 52. min, 69. min. Žuti kartoni: Vidić, Ristivojević, Jovanović (M), Jeremić (Š).
Mačva: Stepandić, Pejović, Spasenović, Jovanović, Ristivojević, Đukanović, Vidić, Gemović (G. Matić), Milinković, Tošić (Ilić), Z. Matić (Radovanović).
Šumadija: Nićiforović, Rajković, (Matejević), Mihailović, Stojčić, Đorđević, Jovanović, (Radovanović), Jeremić, Turković, (Filipović), Ignjatović, Stepanović i Lakić.
Igrač utakmice: Nemanja Tošić
Mačva je nadigrala Šumadiju, a efikasnost, postignuti golovi napadača Nemanje Tošića i igra celog tima podsećala je na nekadašnji „Provincijski Urugvaj“. Već u 7. min. Zoran Matić asistencijom Đukanovića dolazi do lopte na levoj strani i postiže gol. Mačva je imala mnogo šansi i bila je znatno nadmoćnija da bi već u 30. minutu centar šutom Pejovića odnosno Gemovića Tošić dobijenu loptu pretvorio u efektan gol. Gosti su tek u 39. min. (Jeremić) prvi put šutirali na gol Mačve. U drugom poluvremenu u 48. min. Ignjatović se prošetao pored Đukanovića ali je njegov šut išao pored gola Stepandića, da bi u 52. min. Tošić loptu Jovanovića ponovo poslao u mrežu gostiju. Niz šansi Mačva nije iskoristila a najrealnija za još neki od pogodaka bila je Pejovićeva u 67. min. kada odbijenu loptu glavom od G. Matića, Pejović snažno šutira i pogađa stativu. Dva minuta kasnije Goran Matić centrira loptu koja se odbija do Tošića a golgeter to koristi na najbolji način.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa