5. septembar 2013.5. sep 2013.

LEPE ŽELjE

Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević u ponedeljak je posetio četvorogodišnju školu u Metliću, izdvojeno odeljenje matične škole „Dositej Obradović“ u Volujcu, koja je temeljno renovirana zahvaljujući sredstvima iz gradskog budžeta u vrednosti od oko deset miliona dinara.
Za temeljnu rekonstrukciju školskog objekta u Metliću iz gradskog budžeta izdvojeno je oko 10 miliona dinara, što je, kako je istakao gradonačelnik Šapca, deo višegodišnje politike Grada zahvaljujući kojoj je, u stvaranje što boljih uslova za boravak i učenje dece u školama, uloženo 9,5 miliona evra.
- Jedan od najvažnijih poslova lokalne samouprave i svakog društva je da osposobi mlade ljude da budu nosioci privrednog, političkog i kulturnog razvoja. Zato je opredeljenje Grada Šapca da omogući što kvalitetniji nastavni proces. U prethodnih dvanaest godina svi školski objekti na području Grada su rekonstruisani u skladu sa sanitarnim i bezbedonosnim standardima. Cilj je da đaci u gradu i selu imaju iste uslove za boravak i učenje u školi, naveo je gradonačelnik Šapca Miloš Milošević i dodao da je na području grada Šapca u školu krenulo 1.200 prvaka, što je 50 mališana više nego 2012. godine.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa