Инфо

Берза

  • aero 1.682 ▼ -0,59%
  • alfa 33.605 ▼ -2,41%
  • gmon 1.595 ▼ -0,31%
  • jesv 5.150 ▲ 0,88%
  • niis 679 ▼ -0,73%
  • spru 810 ▲ 1,00%
  • svrl 600 ⚫ 0,00%
  • tgas 11.000 ⚫ 0,00%
  • thhm 235 ⚫ 0,00%
  • tlkb 2.700 ⚫ 0,00%
(17. октобар 2013.)
ЗОРАН ОСТОЈИЋ, ПРЕДСЕДНИК ОО ПУПС БОГАТИЋ

СПОРАН ИЗБОРНИ ЗАКОН

Председника општине треба да бирају грађани, непосредно. Нудимо сарадњу и помоћ актуелној власти у интересу грађана и бржег економског напретка Мачве. Термалну ривијеру видимо као тренутно најконкретнији замајац привредног опоравка и запошљавања, што скупа ствара боље услове живота на овим просторима, наглашава Остојић
На челу богатинског ПУПСА од недавно је Зоран Остојић, познати Друштвено-политички и спортски радник, који је претходно пуних 17 година обављао дужности секретара СОФК и СИЗ. Бивши генерални директор ПТТ Србије Милорад Јакшић, 1992. године поставио га је за управника поште у Богатићу, где се и тренутно налази, а од 20. априла ове године на предлог Извршног одбора ПУПС Београд изабран је за председника Одбора у Богатићу и члана Главног одбора.
Његовим доласком за првог човека поште у Богатићу, поред убрзаног технолошког развоја овог дела система ПТТ Србија, знатно је побољшан укупни ентеријер поште, набављена нова опрема оплемењен простор, коме посебно упечатљив изглед дају слике почившег великог мачванског и српског сликара Милића од Мачве. Многи корисници услуга поште желе да се фотографишу баш испред Милићеве фреско слике на унутрашњем зиду поште великог формата “Српске поште на крају другог миленијума“ о којој се увелико прича и пише.
У разговору са Остојићем за “Глас Подриња“, прво нас је интересовало, која је снага ПУПС у Мачви?
- На ширем простору Мачве тренутно је 4.600 пољопривредних пензионера, који редовно добијају ове принадлежности, што на месечном нивоу кошта 45 милиона динара. С друге стране за 2.650 радничких пензија држава месечно издваја 25 и по милиона динара. То је укупно 7.250 пензионера у овом крају што признаћете представља огроман потенцијал и снагу ПУПС. Ми смо на њиховој страни. Пензије су остале и чак повећане. Будући да је ово партија часних људи, који се боре за социјалну правду, нова радна места, да нам омладина буде у функцији привреде и државе, ми морамо бити у предности. Нису нам страни ни други програми који воде ка бољитку општине. То све итекако интересује ове људе, а наши чланови могу бити сви пунолетни грађани, омладина, пензионери, радници, професори, доктори, односно они људи који препознају наш програм, снагу и искуство.

Најновији број

20. септембар 2018.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa