17. oktobar 2013.17. okt 2013.
ZORAN OSTOJIĆ, PREDSEDNIK OO PUPS BOGATIĆ

SPORAN IZBORNI ZAKON

Predsednika opštine treba da biraju građani, neposredno. Nudimo saradnju i pomoć aktuelnoj vlasti u interesu građana i bržeg ekonomskog napretka Mačve. Termalnu rivijeru vidimo kao trenutno najkonkretniji zamajac privrednog oporavka i zapošljavanja, što skupa stvara bolje uslove života na ovim prostorima, naglašava Ostojić
Na čelu bogatinskog PUPSA od nedavno je Zoran Ostojić, poznati Društveno-politički i sportski radnik, koji je prethodno punih 17 godina obavljao dužnosti sekretara SOFK i SIZ. Bivši generalni direktor PTT Srbije Milorad Jakšić, 1992. godine postavio ga je za upravnika pošte u Bogatiću, gde se i trenutno nalazi, a od 20. aprila ove godine na predlog Izvršnog odbora PUPS Beograd izabran je za predsednika Odbora u Bogatiću i člana Glavnog odbora.
Njegovim dolaskom za prvog čoveka pošte u Bogatiću, pored ubrzanog tehnološkog razvoja ovog dela sistema PTT Srbija, znatno je poboljšan ukupni enterijer pošte, nabavljena nova oprema oplemenjen prostor, kome posebno upečatljiv izgled daju slike počivšeg velikog mačvanskog i srpskog slikara Milića od Mačve. Mnogi korisnici usluga pošte žele da se fotografišu baš ispred Milićeve fresko slike na unutrašnjem zidu pošte velikog formata “Srpske pošte na kraju drugog milenijuma“ o kojoj se uveliko priča i piše.
U razgovoru sa Ostojićem za “Glas Podrinja“, prvo nas je interesovalo, koja je snaga PUPS u Mačvi?
- Na širem prostoru Mačve trenutno je 4.600 poljoprivrednih penzionera, koji redovno dobijaju ove prinadležnosti, što na mesečnom nivou košta 45 miliona dinara. S druge strane za 2.650 radničkih penzija država mesečno izdvaja 25 i po miliona dinara. To je ukupno 7.250 penzionera u ovom kraju što priznaćete predstavlja ogroman potencijal i snagu PUPS. Mi smo na njihovoj strani. Penzije su ostale i čak povećane. Budući da je ovo partija časnih ljudi, koji se bore za socijalnu pravdu, nova radna mesta, da nam omladina bude u funkciji privrede i države, mi moramo biti u prednosti. Nisu nam strani ni drugi programi koji vode ka boljitku opštine. To sve itekako interesuje ove ljude, a naši članovi mogu biti svi punoletni građani, omladina, penzioneri, radnici, profesori, doktori, odnosno oni ljudi koji prepoznaju naš program, snagu i iskustvo.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa