18. decembar 2014.18. dec 2014.
„RENAULT“ CENTAR VUKOVIĆ

EVROPSKI KVALITET

Novi objekat Prodajno-servisnog centra „Vuković“ od prošle nedelje se nalazi na novoj adresi
Porodična poslovna priča, započeta pre tri decenije, dobila je novu dimenziju. Prodajno-servisni centar „Vuković“ od prošle nedelje se i zvanično nalazi na na novoj lokaciji, u najsavremenijem objektu na Obilaznom putu, prekoputa Kapitol parka. Od ukupno 2. 000 kvadrata korisne površine, 600 zauzimaju salon „Renault“ i „Dacia“ vozila, dok se u 550 kvadrata nalazi najmoderniji servis za putnička i prirvedna vozila. Vlasnik firme, Mihailo Vuković, na svečanom otvaranju objekta istakao je da će se njegova firma i u budućnosti truditi da održi imidž najboljeg dilera „Renault“ vozila u Srbiji.
- Posle dve i po godine izgradnje uspeli smo da posao privedemo kraju i otvorimo novi poslovni objekat. Predstavili smo i novi koncept prodaje vozila koji će se primenjivati na čitavoj teritoriji Srbije. To je koncept „Renault store“ koji podrazumeva još bolji odnos imeđu radnika ovlašćenog servisa i klijenata. Želja nam je da, u prijatnom ambijentu, svi potencijalni saradnici dobiju neophodne informacije, bilo da se radi o kupovini vozila, ili o servisu. Tu su i veliki paneli, odnosno ekrani na kojima klijenti mogu sami da odaberu eksterijer i enterijer vozila koja su zainteresovani da kupe, objašnjava Vuković.
Prodajno-servisni centar „Vuković“ od 2004. godine ovlašćeni je serviser „Renault“ vozila. Prošle godine, njima je pripala nagrada za naboljeg zastupnika u Srbiji. Takvo priznanje obavezuje, slažu se direktor „Renault-Nissan Srbija“ Milan Belin i vlasnik šabačke firme.
- Prošlogodišnja nagrada je u potpunosti zaslužena. Za nju važe najstroži kriterijumi koje postavlja rukovodstvo kompanije „Renault“. Prodajno servisni centar „Vuković“ je prošle godine imao apsolutno najbolje rezultate, i sasvim zasluženo dobio to priznanje, rekao je Belin, dok je Mihailo Vuković dodao da se nada da će i ove godine PSC „Vuković“ biti ako ne najbolji, onda drugi po redu „Renault“ servis u Srbiji.
Svečanom otvaranju objekta prisustvovao je i gradonačlnik Šapca Nebojša Zelenović, koji je istakao da se grad trudi da dobrim prirvednicima olakša uslove poslovanja i time dorpinese razvoju grada.
- PSC „Vuković“ ulaže dosta, kako u naš grad, tako i u svoje proizvodne i prodajne kapacitete. Kao predstavnici grada zahvalni smo porodici Vuković što se u ovako teškom ekonomskom trenutku odlučila za važan iskorak u poslovnoj aktivnosti. Mi podržavamo ovakve inicijative i učinićemo sve da uslovi poslovanja privrednika na teritoriji Šapca budu što bolji. Preko odeljenja Privredne komore insistiramo na čvršćoj komunikaciji sa privrednicima, kako bi kreirali što bolji poslovni ambijent, rekao je Zelenović.
Kompanija Vuković i u narednom periodu će se truditi da ispuni očekivanja poslovnih saradnika. Kako navode, želje kupaca će im, kao i do sada, uvek biti na prvom mestu.
M.Maksimović

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa