8. januar 2015.8. jan 2015.
KOCELjEVA

NOVOGODIŠNjI PRIJEM PREDSEDNIKA OPŠTINE

Tradicionalni prijem kod predsednika opštine Koceljeva, upriličen povodom novogodišnjih i božićnih praznika, okupio je veliki broj predstavnika javnih preduzeća i ustanova, republičkih organa, privrednog sektora, udruženja građana...
Prilikom sumiranja rezultata u 2014. godini predsednik opštine Dušan Ilinčić podsetio je prisutne na sve ono što je u protekloj godini urađeno, posebno u oblasti razvoja infrastrukture i to u sferi elektro i vodo snabdevanja kao i u putnoj privredi. Za dosadašnji razvoj opštine sadašnji predsednik je zasluge pripisao dugogodišnjem prvom čoveku ove lokalne samouprave, sadašnjem narodnom poslaniku u republičkom parlamentu Veroljubu Matiću i napomenuo da će i sam nastaviti sa razvojem opštine istim tempom.
Osim Ilinčića, goste je pozdravio i Veroljub Matić koji je na početku izlaganja istakao da su prethodnu godinu koja je bila teška i za Koceljevu i za Srbiju, obeležile poplave, klizišta i gradonosni oblaci koji su pričinili velike štete na teritoriji ove opštine.
- Ipak, krećući se po Srbiji video sam da građani Koceljeve nailaze na poštovanje, tako da smatram da smo na dobrom putu i da naša opština ima perspektivu. Imamo dosta investicija u toku i još zainteresovanih investitora - rekao je Matić i tom prilikom saopštio da je potpisan ugovor o izgradnji dva mosta, u Ljuticama na reci Tamnavi i u Družetiću na Ubači, kojima će biti rešeni problemi u komunikaciji meštana ovih sela.
V. Bošković

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa