29. januar 2015.29. jan 2015.
RUKOMET: ŽENE

KRENUO “MEDICINAR“

KRENUO “MEDICINAR“
ŽRK „Železničar“ Inđija - ŽRK „Medicinar“ 30:38 (16:17)
Šapčanke su na meč u Inđiju krenule sa željom da osvoje dva boda. To su i uradile i tako sebi dosta olakšale poziciju na tabeli i uslove za opstanak u Super-ligi.
U prvom poluvremenu se igralo vrlo ravnopravno sa obe strane, pa se rezultat kretao u tom smeru. Ipak Medicinar rešava taj deo igre u svoju korist sa golom prednosti.
Drugo poluvreme donosi sasvim drugu situaciju na terenu. U periodu od desetak minuta Šapčanke prave seriju od 7:0 i tu prednost predvođene Anom Radović uz pomoć Dunje Vragolić, Marine Obućine, Aleksandre Ručnov, Nade Ninković i dobre odbrane Maje Milovanović, uspevaju da održe pa čak i da uvećaju za jedan gol do kraja utakmice, koja je završena sa 8 golova prednosti.
Ova pobeda je došla u pravi trenutak. Ekipa je dobila na sigurnosti u svakom pogledu pa je to dobar zalog za sve predstojeće utakmice koje posle pauze od dve nedelje očekuju ekipu Medicinara, kaže Petar Fajfrić, potpredsednik UO ŽRK “Medicinar“.
Narednu utakmicu Šapčanke igraju u Beogradu, 21.02.2015. protiv poslednje plasirane Crvene Zvezde.
ŽRK“Medicinar“: Dukić, Vragolić 8, Vasiljević I, Milošević, Belušević, Mijailović, Radović 10, Ručnov 5, Vasiljević D, Selenić, Jović 3, Milovanović, Obućina 7, Ninković 4, Stojković 1.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa