5. mart 2015.5. mar 2015.
TEKVONDO KLUB „ŠABAC“

PIONIRI PRVACI

Zvanično prvenstvo Srbije u 2015. godini za pionire i juniore održano je u sportskoj hali “Voždovac“ u Beogradu a učestvovalo je 323 takmičara iz 38 klubova.
Tekvondo klub „Šabac“ je nastupio sa 18 pionira i jednim juniorom koji su osvojili 17 medalja od čega osam zlatnih, tri srebrne i šest bronzanih. Pionirskom timu tekvondo klubu Šabac je pripao pehar za ukupno prvo mesto sa osvojenih 52 boda ispred TK “Azija“ iz Beograd sa 36 bodova i TK “Eurošped“ iz Vršca sa 32 boda. Šapčanima su pripali i posebno pehari muškom timu za prvo a ženskom timu za drugo mesto.
Za protekli broj „Glasa Podrinja“ sam izjavio da ćemo videti domete naših najmlađih takmičara pošto idemo u Beograd na prvenstvo Srbije a bio sam ubeđen da ćemo biti najbolji ako se ne desi nešto nepredviđeno. Sve je teklo po planu i sada smo ponosni jer smo uzeli titulu državnog prvaka. Čestitam i zahvaljujem se našim takmičarima, trenerima, roditeljima i vernim članovima koji su dali nesebičan doprinos ovom izuzetnom klupskom uspehu.
Narednog vikenda naši kadeti će nastupiti na G2 turniru u Holandiji, koji im je važan zbog bodova za nastup na prvenstvu Evrope u Francuskoj kroz nekoliko meseci ““ rekao nam je Jovan Dedić trener tekvondo kluba “Šabac“.
Osvajači medalja na prvenstvu Srbije
Zlato: Uroš Belanović, Marko Mihailović, Vukašin Mojsilović, Milica Aleksić i Aleksandar Ilić a u B klasi Vukašin Janjatović, Stefan Ivanović i Andrea Matić
Srebro: Aleksandar Petrović, Teodora Rosić a u B klasi Tijana Kljajić
Bronza: Vukašin Karavidić, Mateja Garić, Lazar Knežević i Ana Tijanić a u B klasi Milan Kerkez, Nikola Kljajić

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa