5. mart 2015.5. mar 2015.
RVANjE: PRVENSTVO CENTRALNE SRBIJE

TRI SREBRA ZA VITEZE

Protekle subote u Šapcu je u organizaciji RK „Vitez“ održano Prvenstvo Centralne Srbije za seniore u grčko-rimskom stilu. Nastupilo je oko šezdeset rvača iz devet klubova. Takmičari „Viteza“ su ostvarili veliki uspeh osvojivši četiri medalje. Do 71 kg Goran Stanimirović je izgubio finalnu borbu od juniorskog reprezentativca Đorđevića beogradskog „Partizana“ i osvojio srebrnu medalju, do 75 kg Vitomir Dokić je u napetoj i neizvesnoj finalnoj borbi poražen od Devčića iz beogradskog „Radničkog“ i morao se je zadovoljiti srebrnom medaljom, do 98 kg Dragan Gladović je takođe posle dve pobede u finalu izgubio od Kneževića iz „Partizana“ i do 85 kg Marko Panović je kroz repasaž došao do bronzane medalje. Goran Pajić do 66 kg i Aleksandar Milić do 75 kg su ovoga puta ostali bez medalja.
Sutradan u Subotici je održan Kup Srbije za starije pionire na kome su Luka Mitrović do 60 kg i Ilija Petrović do 85 kg zauzeli treće mesta i osvojili bronzane medalje.
Narednog vikenda takmičare „Viteza“ očekuje Kup Srbije za seniore u Zrenjaninu kao i Kup Srbije za mlađe pionire u Molu.
S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa