12. mart 2015.12. mar 2015.
OPŠTINA VLADIMIRCI: PROMENA NA ČELU OPŠTINE

KORMILO SIMEUNOVIĆU

Na sednici SO Vladimirci proteklog utorka izabran je novi predsednik opštine Dragan Simeunović iz redova Socijalističke partije Srbije koji sada u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom i odbornicima okupljenih oko nje ima većinu od 15 odbornika u telu koje broji 25 članova.
Novi predsednik to pojašnjava željom da se vlast u opštini izjednači sa timom koji vodi Republiku upravo voljom čelnika stranaka što je bio ključni razlog a da su posledice prethodne koalicije sa Demokratskom strankom po njemu vidljive.
- Mi smo zbog po nekima prkošenju volji biračkog tela u Srbiji izgubili Sud u Vladimircima ali i druge prednosti koje bi osetili i u budžetu ali i na drugim mestima. Velike probleme imaju naši sugrađani i žitelji opštine kada moraju potražiti pomoć suda ali i drugi poslovi bi se lakše završili jer republički tim koji funkcioniše odlično ima rezultate. Mi se iskreno nadamo da će i ova promena dati isti epilog pošto je boljitak žitelja opštine Vladimirci u prvom planu, pojašnjava epilog koji je tinjao neko vreme u kombinatorici ovih prostora i napokon dobio i svoj epilog.
- Sada već bivši predsednik opštine Vladica Marković nema ništa protiv nadajući se da će boljitak stići i u Vladimirce.
- Ja čestitam i koaliciji i novom predsedniku sa željom da se sve rečeno i opipljivo vidi i da žitelji to osete u kvalitetu života jer Vladimirci zaslužuju da žive bolje, bio je kratak Marković.
Brojne su naznake bile pred ovaj skup ali eto po onog narodnoj tresla se gora...
Sve se izdešavalo pred pravi početak radova pa će novi brod krenuti u putanju poboljšanje. Kormilo je dobio Dragan Simeunović i sada je adresa nade koalicija SPS-SNS i istomišljenici na političkom planu a cilj već rečen. Tako je opština koja se često pominjala kao čudna upravo po koaliciji našla u republičkom ramu koji deo kolača, nadaju se u Vladimircima u najavljenom namerava dati i ovoj zatalasaloj varošici.

S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa