2. april 2015.2. apr 2015.

UREĐENjE OKO DOMA MZ “ŠIPURSKE LIVADE“

Krajem 2014. godine izvršeno je renoviranje Doma MZ “Šipurske livade“ uz učešće 1:2 (MZ-grad). Tom prilikom na Domu su izvedeni sledeći radovi: popravka dotrajale krovne konstrukcije i zamena oštećenog crepa, zamena oluka i iksni, popravka dotrajalog podašiva, popravka oštećenih delova zgrade i izrada fasade, postavljanje rampe za invalide i pločica na ulazu.
Posle ovakvog uređenja Doma, istaklo se kao potreba i uređenje njegove okoline. Tako da je na inicijativu Saveta MZ “Šipurske livade“ i uz saradnju sa JP za uređenje GZ dana 06. 04. 2015. godine izvršeno sađenje sadnica drveća “lirodendrona“, na dečjem igralištu iza Doma MZ. Pored ovoga izvršeno je košenje ovog prostora od strane JKP Šabac, tako da će igralište biti umiveno i spremno dočekati decu za Uskršnje praznike.
Pre Uskrsa, Savet MZ, planira još, u saradnji sa članovima fudbalskog kluba “Šipurske livade“ da izvrši farbanje klupa na pomenutom igralištu i postavljanje tobogana za mališane.
Za Uskrs je u Domu MZ sa početkom u 11 časova planirano takmičenje u lupanju jaja i izboru najlepšeg jajeta, organizovanog za decu naše MZ.
Predsednik Saveta MZ “Šipurske livade“,
Zlatan Marinković

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa