2. april 2015.2. apr 2015.
VLADIMIRCI: OPŠTINSKO VEĆE

REDOVNA REVIZIJA

Proteklog četvrtka na opštinskom veću članovi su upoznati i sa, po rečima predsednika opštine Dragana Simeunovića, kontrolom rada odnosno raspolaganje sredstava kojima opština raspolaže u redovnoj Republičkoj revizorskoj kontroli koja ga raduje jer nagoveštava nastavak rada pošto je budžet po rečima predsednika neopterećen.
- U toj redovnoj kontroli neće biti razloga za brigu pošto nema nepravilnosti tačnije budžetom se raspolagalo domaćinski. Raduje me naravno i da se podvuče crta a potom nastavi. Uz obećani rad i red koji mora biti podignut na mnogo veći nivo mi se opet nadamo da će i državni vrh imati sluha za poteze koje nameravamo povući. Naravno i pomoći uz uvažavanje teškog vremena ali deo kolača bi nam itekako dobro došao.
Početak radova koje planiramo a delaće se u svim oblastima sledi. Revizija je počela pre tri dana, a potom se mora pljunuti u dlan i raditi. Pomoć nam treba ali ni sami nećemo sedeti skrštenih ruku. Biće poteza koji će obradovati mnoge ali o tome kada se nešto od toga uradi jer obećanja jedna strana medalje, najavio je podvlačenje crte Dragan Simeunović prvi čovek opštine Vladimirci.
Sve što zavređuje pažnju biće ispoštovano, a nova koalicija će raditi ni po babu ni po stričevima pojasnio je predsednik.
S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa