9. april 2015.9. apr 2015.
ŠljunČenje neasfaltiranih ulica na Letnjikovcu

VEĆA BEZBEDNOST PEŠAKA

Prošle srede je u nekoliko ulica na Letnjikovcu završeno šljunčenje neasfaltiranih puteva. U Ulici Bakal Milosava posut je šljunak u dužini od blizu 500 metara. Do sada je u ovoj mesnoj zajednici urađeno šest ulica, a to su: Vlašićka, Cerska, Banjalučka, Vaska Pope, deo Mite Cenića, Jovana Tomića i Jovana Pavlovića drugi deo. Prema rečima Vladimira Nedeljkovića, direktora JP za upravljanje građevinskim zemljištem u Šapcu, za ovaj posao je potrošeno 500 hiljada dinara.
-Ono što je značajano za građane je da se prvi put kompletni radovi vrše o trošku gradskog budžeta, odnosno javnog preduzeća. Nije bilo učešća građana u finansiranju ulice. Ovo je šesta ulica u Mesnoj zajednici “Letnjikovac“ koja je dobila lepši izgled. Sa današnjim radovima završavamo posao u MZ Letnjikovac, rekao je Vladimir Nedeljković.
Nikola Veselinović, predsednik Saveta MZ Letnjikovac se zahvalio gradonačelniku Nebojši Zelenoviću što je odgovorio na zahtev građana Letnjikovca i prepoznao potrebu ove mesne zajednice da uredi svoje ulice. On je podsetio da su ranije počeli radovi na trotaru u ulici Nikole Tesle, koji će u mnogome doprineti bezbednosti pešaka, a naročito učenika koji se tom trasom kreću do škole.
Meštani ulice Bakal Milosava u kojoj su završeni radovi, pohvalili su saradnju sa Gradskom upravom i zahvalili se što su njihove ulice postale lepše i bezbednije.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa