9. april 2015.9. apr 2015.
VeČe kupovine i dobre zabave po 13. put u petak

KVALITETAN PROVOD

U petak 17. aprila od 18 do 24 časa biće održano 13. Veče kupovine i dobre zabave. Najveći festival kupovine u Šapcu organizuju Turistička organizacija i Šabac Fashion Day produkcija, pod pokroviteljstvom Grada Šapca. U više od 150 trgovačkih i uslužnih objekata najavljeni su popusti za kupovinu od 10 do 70 odsto.
Bazar starih i umetničkih zanata biće organizovan od 10 do 24 časa na platou ispred stare robne kuće. Tržni centri Tina, Kapitol Park i Roda, osim za kupovinu, biće mesta kreativnih radionica za decu i odrasle, druženja sa animatorima, dečjih pozorišnih predstava, rok svirki... Program je najavljen ispred prostorija Turističke organizacije Šabac, Ajriš paba, fontane kod Hotela „Sloboda“, Kulturnog centra i nove robne kuće. Posetioce 13. večeri kupovine i dobre zabave očekuju i promocije pića u brojnim šabačkim kafićima.
Glavna bina biće postavljena ispred Pošte. Šapčani su pozvani na ples, sportske aktivnosti, koncerte, modne događaje, a posle 21 sat na veliku prolećnu rokenrol igranku. Zamisao organizatora je da podseti na duh pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka i prve šabačke igranke.
Manifestacija nema samo modni karakter, već spaja komercijalni i umetnički sadržaj, što garantuje kvalitetan provod i dobru zabavu. Ideja je preuzeta iz svetskih metropola i velikih gradova, a cilj je da svi koji učestvuju u njenoj realizaciji imaju korist: oni koji prodaju da zarade, a oni koji kupuju da uštede.
Autor najbolje amaterske fotografije nastale tokom događaja biće nagrađen, a konkurs je otvoren do 5. avgusta na FB stranici manifestacije. Kao i do sada, biraće se najkupoholičar/ka. Pobeđuje kupac sa najvećim brojem fiskalnih računa, koji se mogu predati do 23 časa u prostorijama TOŠ-a.
Manifestaciju će pratiti internet prenos na stranici njnjnj.vecekupovine.com, na kojoj je objavljen detaljan sadržaj i satnica 13. Večeri kupovine i dobre zabave.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa