16. april 2015.16. apr 2015.
TEKVONDO: KLUB LETNjIKOVAC

MELjU I KUĆI I NA STRANI

Borci tekvondo kluba Letnjikovac Elihir Group su proteklog vikenda nastupali na dva različita međunarodna turnira, Otvorenom Prvenstvu Moldavije (G-1 klasa) i Vršcu na Milenijum Openu (bodovnom turniru u kalendaru Tas).
Osmočlana ekipa kluba koja je nastupila u Moldaviji ostvarila je izuzetan rezultat ostvarivši ukupno sedam pobeda i tri medalje - zlato, srebro i bronzu. Zlato je osvojio kadet Marko Tomić, srebro Miloš Gladović, bronzu Ivan Karajlović (oba seniori).
Od troje predstavnika kluba koji su istoga dana nastupili u Vršcu svo troje su izborili zlato. Mina Mitrović je zablistala u konkurenciji pionirki, a u konkurenciji juniora su dominirali Jovan Bosnić i Jana Bogdanović koja je proglašena i za najbolju juniorku turnira.
- Dug i neprekinut kontinuitet visokih i vrhunskih rezultata naših boraca na svim nivoima takmičenja posledica je naše izuzetne sportske škole koja u kontinuitetu radi punom snagom skoro tri pune decenije. I u brojnim nastupima u ovoj godini nije bilo prvenstva na kojem smo učestvovali a da na na njemu nismo demonstrirali vrhunski kvalitet, tako je bilo i ovoga vikenda. Četitam svim predstavnicima našeg kuba na ova dva turnira na izuzetnom rezultatu. Međutim, pred nama u ovoj godini tek predstoje velika i važna takmičenja zbog kojih smo ovoliko i nastupali. I sada se ponovo možemo pohvaliti najvećim brojem državnih reprezentativaca kaže tvorac uspeha trener Goran Petrović.
Upravo danas četvoro predstavnika kluba putuje u Vrnjačku Banju na sedmodnevne završne reprezentativne pripreme pred polazak na zvanično Svetsko prvenstvo koje će se ove godine održati u Nalčiku u Rusiji. Reprezentativni status u Nacionalnom srpskom timu su izborili Miloš Gladović, Dragana Gladović, Ivan Purešević i Ivan Karajlović.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa