7. maj 2015.7. maj 2015.
KONFERENCIJA GRADSKOG ODBORA SNS

BACANjE PRAŠINE U OČI

Na konferenciji za štampu, održanoj u sredu, poslanici Srpske napredne stranke su odgovorili na optužbe koje je na račun ove partije, dan ranije, izneo gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović. Prema rečima Bobana Birmančevića, SNS je odgovorna stranka koja ispunjava svoja obećanja. Na prvom mestu, obećan je pružni prelaz u centru Majura.
- Ono što SNS obeća to i učini. Pruga Šabac ““ Loznica ““ Banja Koviljača završena je 1910. godine. Ni posle 105 godina pružni prelaz u centru Majura nije urađen. Obećavan je 15 godina, ali ljudi koji su na vlasti u Šapcu ga nisu uradili i neće nikada, rekao je Birmančević.
Data je reč i da će biti rekonstruisan put koji vodi od Obilaznog do centra Majura, koji će biti finansiran od strane Ministarstva saobraćaja. Birmančević kaže da će sve to biti gotovo do početka juna.
Aleksandar Peranović je istakao da žele da pokažu građanima da postoji i jedan drugi Šabac. Naveo je da oni donose projekte sa Republičkog nivoa i da hoće da budu servis naroda.
- Svedoci smo poslednjih meseci da trčkaranja gradonačelnika od otkrivanja bista do “kanalčića“. Time želi da predstavi da nešto radi, ali to je bacanje prašine u oči građanima. Posao gradonačelnika nije takav. Izbori u Majuru su građanski i gradonačelnik tamo ne bi trebao da predstavlja svoju stranku, bio je kategoričan Peranović.
Nazvao je bahatim to što se ulazak na stanicu za otkup jagoda i malina, koju je izgradila lokalna samouprava, ne naplaćuje i postavio pitanje čijim novcem je to finansirano. Takođe je dodao da su sve firme u gradu uništene i da se na evidenciji Biroa nalazi 18.600 nezaposlenih. Peranović je izrazio i bojazan da sa novim italijanskim investitorom “Kamocijem“ ne bude isto kao i pre nekoliko godina sa “Danielijem“ i “Veskovinijem“.
Dodato je i da će put u Krivaji, čiju je izgradnju obećala ministarka Zorana Mihajlović, biti urađen.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa