7. maj 2015.7. maj 2015.
KOCELjEVA

IZLOŽBA PASA


U organizaciji Kinološkog društva “Koceljeva“ u nedelju je na terenu FK “Radnički“ u Koceljevi šesti put za redom održana Nacionalna izložba pasa svih rasa. Prema rečima jednog od organizatora Vladimira Belenzade u katalog su upisana 204 psa i gotovo svi su prisustvovali izložbi.
Gosti i izlagači ističu da su veoma zadovoljni prvenstveno odličnom organizacijom izložbe i velikim brojem pehara kao i zbog dobrih vremenskih uslova.
I u ovoj manifestaciji lokalna samouprava videla je priliku da promoviše opštinu Koceljeva, te su pomogli u organizaciji izložbe.
- Osim pomoći opštine podršku smo dobili i od sponzora. To što imamo njihovu podršku veoma nam znači i u mnogome olakšava posao kada je organizacija ovakve jedne manifestacije u pitanju. Bitno nam je da je sve proteklo u najboljem redu, da su gosti i izlagači zadovoljni i svakako ćemo se truditi da izložba u Koceljevi svake godine bude sve bolja i bolja. Evidentno je da je broj izlagača iz godine u godinu sve veći a raduje i veliki broj posetilaca - izjavio je Belenzada.

V.B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa