Инфо

7. мај 2015.7. мај 2015.
КОЦЕЉЕВА

ИЗЛОЖБА ПАСА


У организацији Кинолошког друштва “Коцељева“ у недељу је на терену ФК “Раднички“ у Коцељеви шести пут за редом одржана Национална изложба паса свих раса. Према речима једног од организатора Владимира Белензаде у каталог су уписана 204 пса и готово сви су присуствовали изложби.
Гости и излагачи истичу да су веома задовољни првенствено одличном организацијом изложбе и великим бројем пехара као и због добрих временских услова.
И у овој манифестацији локална самоуправа видела је прилику да промовише општину Коцељева, те су помогли у организацији изложбе.
- Осим помоћи општине подршку смо добили и од спонзора. То што имамо њихову подршку веома нам значи и у многоме олакшава посао када је организација овакве једне манифестације у питању. Битно нам је да је све протекло у најбољем реду, да су гости и излагачи задовољни и свакако ћемо се трудити да изложба у Коцељеви сваке године буде све боља и боља. Евидентно је да је број излагача из године у годину све већи а радује и велики број посетилаца - изјавио је Белензада.

В.Б.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa