28. maj 2015.28. maj 2015.

Otvaranje bazena 17. juna

Rekonstrukcija i dogradnja zatvorenog bazena u Šapcu privodi se kraju i sve će biti spremno za svečano otvaranje, planirano 17. juna, rekao je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović prilikom redovne posete gradilištu. On je dodao da je veoma zadovoljan tempom dosadašnjih radova i da očekuje da će izvođači završiti posao pre planiranog roka.
- Za sve građane Šapca i okolnih mesta lepa je vest da će od ovog leta moći da se kupaju u bazenu u svom gradu. Prošlo je mnogo vremena bez jednog ovako važnog infrastrukturnog objekta u gradu, i svi ga željno iščekujemo. 17. jun je dan kada je planirano svečano otvaranje bazena i vaterpolo utakmica između reprezentacija Srbije i Rusije. Bazen je izgrađen za svu našu decu, kako bi Šabac bio grad bez neplivača, rekao je gradonačelnik Zelenović.
Nenad Živanović, predstavnik izvođača radova, kaže da su u toku probni testovi na instalaterskim radovima i lepe se poslednji kvadrati keramike na bazenu, što će biti završeno do ponedeljka. Posle toga, kako je istakao, prelazi se na intenzivno sređivanje prilaza i spoljašnjosti oko objekta.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa