18. jun 2015.18. jun 2015.
OPŠTINA VLADIMIRCI - NOVA KOALICIJA NA ČELU OPŠTINE

MILINKOVIĆ PREDSEDNIK

Četvrta redovna sednica donela je po rečima pomoćnika predsednika opštine Rada Kovačevića novu koaliciju koja je bolje rešenje od one sa SPS i daće vidnije rezultate u kraćem roku. Već se zahuktalo u obećano a sled događaja je po njegovim rečima bio logičan.
- Uz konsultacije sa Izvršnim odborom SNS i opštinskim odborom a na inicijativu grupe koja se odvojila od Demokratske stranke te uz naše koalicione partnere dobili smo novo rukovodstvo, vično radu ali i agilnije u realizaciji obećanja koja vode u boljitak, ubeđen je Kovačević i pojašnjava ko će voditi tim koji mora brzo napred.
- Predsednik opštine je iz redova SNS Milorad Milinković, njegov zamenik iz redova DSS Milenko Arsić dok je predsednik SO iz redova grupe građana Vladica Marković. Novi čelni čovek Direkcije za poljoprivredu je iz redova grupe građana Dejan Nešić a Direkciju za puteve i izgradnju vodiće Slobodan Živković dok je moja malenkost vazda na terenu pomoćnik predsednika opštine. Ubeđeni smo da je ovo tim koji dobija a i odobravanja stižu sa svih strana. Sve za Vladimirce, pojašnjava Kovačević.
Potez po mnogima očekivan naišao je odobravanje a rezultat se meri vremenom koje pokazuje obilje aktivnosti koji su poput bazena tu da osveže i uvere da su promene neophodne uvek kada ima boljeg rešenja, dodao je naš sagovornik.
Najviše rezultata daje uz ogroman rad Direkcija za puteve i izgradnju koja nasipa seoske puteve i krpi udarne rupe asfaltom. Tu je i posao koji je ponajviše odmakao kopanje kanala a koji su građani zdušno pozdravili što vele u lokalnoj samoupravi donosi i žestok nastavak radova ali i brojne poslove ali prvo po narodnoj skoči pa reci hop ističu nameru nove vladajuće koalicije u periodu koji dolazi.
S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa