25. jun 2015.25. jun 2015.
SREDNjA POLjOPRIVREDNA ŠKOLA OBELEŽILA SVOJ DAN

ZOO VRT ZA SVE ŠAPČANE

Srednja poljoprivredna škola sa domom učenika, 24. juna je proslavila 111 godina postojanja. Prigodan kulturno ““ umetnički program pripremili su učenici zajedno sa svojim profesorima. Nakon toga, gosti, koje su između ostalih činili direktori drugih škola i firmi sa kojima ova obrazovna ustanova posluje, obišli su mini zoo vrt.
Ovaj, najvažniji projekat urađen u periodu od poslednjeg rođendana, najveći je ponos škole. Trenutno se u njemu nalaze različite ukrasne ptice, koze, zečevi.
-Ponudili smo Šapčanima jedan sadržaj koji do sada nisu imali. Ujedno, biće poboljšana i nastava smeru zoo tehničara, koji imaju novi predmet, rad sa egzotičnim životinjama. Prethodnih godinu dana smo još sređivali školu. Sada, pored ambulante, imamo i veterinarski kabinet, rekao je direktor škole Predrag Savić.
Kao planove za predstojeći period navodi sređivanje školske ekonomije i izgranju kabineta za anatomiju i biologiju. Naravno, tu je i proširenje zoo vrta.
-Ideje se rađaju jedna za drugom. Čekamo da nam sa Palića stignu noj, srna i magare. Razmišljamo i o tome da napravimo i jezero za labudove, kaže direktor, a o tome koliko je ovaj projekat dobar potez, govore Šapčani, koji svakoga dana dolaze da uživaju u ponuđenom sadržaju.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa