2. jul 2015.2. jul 2015.
SAOPŠTENjE ZA JAVNOST DRŽAVOTVORNOG POKRETA

ITALIJANSKI INVESTITORI

Najava gradskih čelnika da će do kraja godine pet italijanskih investitora otvoriti svoje pogone u Šapcu i zaposliti tri stotine radnika, više su nego dobra vest za sve Šapčane. Nakon godina gašenja radnih mesta, tokom kojih je samo rastao broj nezaposlenih i smanjivao se obrt novca u našem gradu, po prvi put se vidi novi početak obnove nekadašnje ekonomske moći grada Šapca.
Investicije u proizvodnju i poljoprivredu, poput programa povećanja obima poljoprivredne proizvodnje, siguran su i jedini mogući put napretka našeg grada. DPS smatra da ti projekti moraju imati podršku i gradske i republičke vlasti, i da oni ne smeju biti taoci ničijeg politikanstva. Interesi građana Šapca, ma čiji bili glasači, moraju biti iznad svake politike i osnovni zadatak izabranih funkcionera je da učine sve što je u njihovoj moći da unaprede život svojih sugrađana.
Državotvorni pokret Srbije poziva stranke koje čine republičku vlast, da u narednim danima umesto politike promovisanja smanjenja plata i penzija, svoje snage usmere ka otvaranju novih radnih mesta. Na taj način bi bar jednom pokušali da na prvo mesto stave interese svih stanovnika Šapca, a ne lični interes u neizmernoj želji da budu pohvaljeni od svojih partijskih centrala.


Državotvorni pokret Srbije Pove

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa