Инфо

2. јул 2015.2. јул 2015.
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ДРЖАВОТВОРНОГ ПОКРЕТА

ИТАЛИЈАНСКИ ИНВЕСТИТОРИ

Најава градских челника да ће до краја године пет италијанских инвеститора отворити своје погоне у Шапцу и запослити три стотине радника, више су него добра вест за све Шапчане. Након година гашења радних места, током којих је само растао број незапослених и смањивао се обрт новца у нашем граду, по први пут се види нови почетак обнове некадашње економске моћи града Шапца.
Инвестиције у производњу и пољопривреду, попут програма повећања обима пољопривредне производње, сигуран су и једини могући пут напретка нашег града. ДПС сматра да ти пројекти морају имати подршку и градске и републичке власти, и да они не смеју бити таоци ничијег политиканства. Интереси грађана Шапца, ма чији били гласачи, морају бити изнад сваке политике и основни задатак изабраних функционера је да учине све што је у њиховој моћи да унапреде живот својих суграђана.
Државотворни покрет Србије позива странке које чине републичку власт, да у наредним данима уместо политике промовисања смањења плата и пензија, своје снаге усмере ка отварању нових радних места. На тај начин би бар једном покушали да на прво место ставе интересе свих становника Шапца, а не лични интерес у неизмерној жељи да буду похваљени од својих партијских централа.


Државотворни покрет Србије Пове

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa