30. jul 2015.30. jul 2015.
KONFERENCIJA OKRUŽNOG ODBORA SRPSKE RADIKALNE STRANKE

SA ŠEŠELjEM KAO FENIKS

Okružni odbor Srpske radikalne stranke održao je u ponedeljak konferenciju za medije na kojoj su govorili o aktuelnim političkim temama u gradu i republici. Najavili su da će se od sada redovno oglašavati, kao i da se pripremaju za lokalne izbore. Veruju da će ostvariti mnogo bolji rezultat, jer neće ponoviti neke greške koje su učinjene 2012. godine, a kao veliki adut na svojoj strani vide i povratak njihovog predsednika prof. dr Vojislava Šešelja iz Haga.
-Izbore u decembru zagovaraju oni zbog kojih nam toliko dobro ide, da je to prosto neprijatno, a u martu oni koji su pre petnaestak godina rekli da je Srbija na pravom putu, rekao je sekretar šabačkog SRS Dragan Jevtić.
Podpredsednik OO SRS dr Ljiljana Stanimirović istakla je da su stranku za vreme Šešeljevog boravka u Hagu čuvali njegovi najbliži saradnici i odani članovi.
-Povratkom Šešelja u Srbiju stranka je dobila novu snagu, želju i potrebu da se ponovo podigne kao ptica Feniks i da pokaže pravi put, put istine pravde i poštenja srpskog naroda. Pred celim svetom je Šešelj branio Srbiju u Haškom tribunalu i pokazao zrelost jednog vekovnog naroda, istakla je dr Stanimirović.
Podsetila je da je jedno od glavnih predizbornih obećanja aktuelne vlasti u Šapcu bila izgradnja auto-puta Šabac ““ Ruma, a da se danas o tome ni ne govori, niti je nešto počelo da se radi.
Smatra da se javnost obmanjuje rezultatima medijskih istraživanja po kojima SRS ima 5,8 odsto popularnosti u narodu i istakla je da je ta podrška mnogo veća. Rekla je da je to znak straha sadašnje vlasti koja se plaši gubitka poverenja naroda.
-Glavni adut kojim sadašnja vlast raspolaže su obećanja i dezinformacija, koje narod prihvata, a u isto vreme grca u nemaštini i velikoj nezaposlenosti. Vlada se samo hvali da je najlepša, najpametnija i najsposobnija, a rezultati govore suprotno. Živimo od obećanja.Tokom jednog dana posao izgubi 1.000 ljudi, a na konto toga se nakon nekoliko dana otvori druga firma stranog investitora i zaposli samo stotinak. Sve je više korisnika socijalne pomoći, istakla je Ljiljana Stanimirović.
Na konferenciji je iznesen i plan da se članovi ove stranke okupe ispred Ambasade hrvatske na godišnjicu akcije “Oluja“. Takođe je rečeno i da u Šapcu više ništa neće biti isto.
M.M.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa