13. avgust 2015.13. avg 2015.
OPŠTINA VLADIMIRCI: POBOLjŠANjE STRUJNE MREŽE

HVALA VPP “SAVA“


U opštini Vladimirci uz vodosnabdevanje i puteve i struja je došla na red i to uz pomoć kolektiva od sluha, kaže Rade Kovačević pomoćnik predsednika opštine.
- Uz pomoć Vodoprivrednog preduzeća “Sava“ i Dragana Topalovića rešili smo pitanje trafoa u delu kod Milove kafane, a sredstva od 520.000 dinara kao pomoć dalo je VPP “Sava“ i na tome im veliko hvala. Ovaj deo Prova je kuburio sa kvalitetom struje što je sada rešeno. To naravno nije sve, radićemo i na putnoj mreži ali i na kopanju bunara dodaje Kovačević.
- Tri bunara sa tehničkom vodom su urađena, odnosno skoro kompletirana pa će kraj bez vode imati napokon kapi koje život znače. Naravno putevi će biti prioritet kao i voda, ali to čeka opsežnija i sredstva i rad da se prevaziđe problem, kaže pomoćnik predsednika opštine.
Pomoćnik predsednika opštine podseća i na obećanja koja se 27. avgusta pretaču u delo.
- Obećano ispunjavamo. Od 19 sati najmlađi osnovci na bazen dolaze po rančiće i sve što je potrebno za početak školovanja, a što im je opština obezbedila, a potom od 22 sata slede predgrupe i Amadeus bend koji će nadamo se razgaliti one koji dođu to veče i uživaju u svojevrsnom kraju odmora i letnje sezone te najavu školske godine, zadovoljno poziva Kovačević.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa