13. avgust 2015.13. avg 2015.
SAOPŠTENjE SOCIJALDEMOKRATSKE PARTIJE SRBIJE ŠABAC

SPROVODIMO SOCIJALNO ODGOVORNU POLITIKU

Gradski odbor Socijaldemokratske partije Srbije želi da upozna javnost sa novom lokacijom na kojoj se nalaze stranačke prostorije (Cvetni trg br.1 prvi sprat) kao i sa aktuelnostima u radu GO Šabac. Čast mi je da Vas obavestim da je SDP Srbije postala cenjena i respektovana politička stranka, dovoljno snažna da odgovori na postavljene ciljeve, izazove i programske zadatke.
Sprovodeći socijalno odgovornu politiku GO Šabac uspeo je da osnaži svoje redove dovođenjem novih članova sa svežim i praktičnim idejama i da izgradi zavidnu mrežu mesnih odbora. U 2015. godini nastavili smo sa kontinuiranim radom kako na jačanju jezgra GO, tako i na širenju i razvijanju mreže MO kako bi na predstojećim izborima postigli značajan rezultat, na osnovu koga ćemo i na lokalnoj političkoj sceni postati nezaobilazan politički faktor i garant za sprovođenje socijalno odgovorne politike.
Napominjem, da je u poslednjih godinu dana formirano tridesetak mesnih odbora, da je značajno ojačan i sam GO. Da smo nizom manifestacija podsetili naše sugrađane na važnost socijalne pravde, na probleme siromaštva, isključenosti i nezaposlenosti. Ukazali smo i na težak položaj žena, prigodnim obeležavanjem Osmog marta.
Pored funkcionalnog GO Šabac, posebno moram da pomenem i Forum žena koji je pod rukovodstvom Gordane Vićentić postao okosnica kreativnog rada GO. U okviru istog organizovan je besplatan aerobik za žene u sali MZ „Žika Popović“.
U narednom periodu veliku pažnju ćemo posvetiti mladima kroz razvoj Foruma mladih.
Takođe u najavi je i formiranje Regionalnog odbora SDP Srbije sa svrhom jačanja gradskih i opštinskih odbora kako bi spremno dočekali predstojeće lokalne izbore.
Gradski odbor SDP Srbije ““ Šabac, B

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa