13. avgust 2015.13. avg 2015.
KOCELjEVA

ODRŽANA SKUPŠTINA FK “RADNIČKI“


Godišnju skupštinu najstarijeg sportskog kluba na teritoriji koceljevačke opštine otvorio je dosadašnji predsednik skupštine dr Vojislav Pavlović koji je nakon utvrđivanja kvoruma podneo ostavku na ovu funkciju zbog, kako je rekao, prezauzetosti.
Skupštinskom sednicom nastavio je da predsedava Miroslav Stanić kome su članovi ukazali poverenje i izabrali ga za novog predsednika skupštine kluba.
Članovi skupštine “Radničkog“ konstatovali su ostavku Dragana Đermanovića, dosadašnjeg direktora kluba.
Novoizabrani predsednik skupštine predložio je prisutnima da ukažu još jednom poverenje dosadašnjem predsedniku FK “Radnički“ Jovanu Lazareviću ili da skupština bude izborna. Lazarević je nakon diskusije dobio poverenje da nastavi da vodi klub a za najbliže saradnike izabrao je Rada Mandića, Slađana Živanovića, Verana Antića, Gorana Antića, Zorana Mićića, Milivoja Počuču, Nebojšu Živanovića, Slavišu Delića i Bobana Jovanovića.
““Prihvatio sam ovu funkciju iz velike ljubavi prema klubu i radio sam ovo čista obraza i duše ali se odjednom pojavila velika mržnja. Nismo uspeli prema Okrugu i to je moja krivica a deo odgovornosti je i u mladim momcima sa strane, koji su veliki novac tražili a nisu se odužili prema klubu- rekao je Lazarević.
Na sednici je istaknuto da je fudbalskom klubu neophodno jedinstvo da bi nastavio dalje sa jasnom vizijom uz angažovanje sopstvenih snaga.
Skupštini kluba prisustvovali su zamenik predsednika opštine Koceljeva Slavica Ranković, predsednik Fudbalskog saveza Šapca Dragan Antonić kao i potpredsednik ovog saveza Ljubinko Đurić. Obraćajući se prisutnim članovima skupštine predsednik saveza je obećao pomoć koceljevačkom klubu i istakao da “Radnički“ nikada nije tražio nešto nepošteno od Saveza već isključivo pošteno takmičenje.
V. Bošković

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa