27. avgust 2015.27. avg 2015.
SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE ŠABAC

KONSOLIDOVANjE REDOVA

Na nedavno održanoj sednici izvršnog i gradskog odbora SPS u Šapcu, jednoglasno su isključeni iz članstva članovi i odbornici Grupe građana “Zoran Bortić ““ Šabački socijalisti“ . Umesto njih su izabrani novi članovi Izvršnog i Gradskog odbora SPS u Šapcu. Tom prilikom je za novog podpredsednika GO SPS Šabac izabran Vladimir Trifunović, koji je ujedno i jednini odbornik SPS u gradskoj skupštini.
-Popunili smo naš Gradski odbor i sada je kompletan. Doneli smo i odluku da proširimo broj potpredsednika i umesto dosadašnjih dva sada ih ima pet i svako će imati svoje zaduženje. Formiraćemo i politički savet koji će biti savetodavno telo Gradskog odbora. Trenutno popunjavamo i formiramo mesne odbore koji su iz različitih razloga bili neaktivni. Pošto se približavaju lokalni izbori mi se ozbiljno pripremamo, tako da je aktivna i Socijalistička omladina, Forum žena i svi članovi, rekao je v.d. predsednika Gradskog odbora SPS akademik prof. dr Mirko Kerkez.
Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Šapcu ozbiljno se priprema za predstojeće lokalne izbore. U poslednjih nekoliko meseci veliko je interesovanje za članstvo u ovoj političkoj stranci, a trenutno u šabačkom SPS rade na konstituisanju mesnih odbora čiji će predsednici ujedno biti i članovi Gradskog odbora. U SPS kažu da poštuju svaku političku stranku, a da očekuju da će sa potencijalnim koalicionim partnerima na budućim lokalnim izborima postići zapažen izborni rezultat.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa