10. septembar 2015.10. sep 2015.
KONFERENCIJA OKRUŽNOG ODBORA SRPSKE RADIKALNE STRANKE

POTREBNO NAM JE JEDINSTVO

Okružni odbor Srpske radikalne stranke održao je prošlog ponedeljka konferenciju za medije na kojoj je rečeno da ova stranka na lokalu ide krupnim koracima napred, te da je oživljeno dosta mesnih odbora u Šapcu. Pozvali su stare članove, koji su bili pasivni prema radu u stranci, da se ponovo aktiviraju, daju svoj doprinos i budu oslonac mladima. Takođe su pozvali i na jedinstvo.
-Dajte da budemo jedinstveni i razmišljamo o pravim ciljevima. Dosta nam je lažnih priča i obećanja o otvaranjima radnih mesta. Mi imamo fabrike, ali su zapuštene. Treba pronaći ljude koji hoće da rade i koji će ličnim primerom, čak i materijalnim učešćem dati doprinos da naša preduzeća ožive. Moramo znati da je naš jedini i zajednički cilj Srbija i Kosovo i da se očuvaju naše tekovine, rekla je predsednica OO SRS dr Ljiljana Stanimirović.
Radikali su najavili da će u narednom periodu u Šapcu biti održana promocija knjige prof. dr Vojislava Šešelja, na kojoj će i on biti prisutan. Tačan datum biće naknadno saopšten, a verovatno će to biti krajem ovog ili početkom sledećeg meseca.
M.M.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa