17. septembar 2015.17. sep 2015.
TENISKI KLUB STARI GRAD

ANĐELA PRVAK DRŽAVE

Proteklog vikenda održano je državno prvenstvo (Kup Srbije) do 10 godina u Somboru na terenima TK ŽAK, turnir A kategorije od najvećeg značaja u državi za najmlađi uzrast na kom je učestvovalo najboljih 32 dečaka i najbolje 32 devojčice u državi.
Sama kandidatura na ovom turniru, ogroman je uspeh, zato što su tome prethodili kvalifikacioni turniri u sva četiri regiona, odakle su na kup Srbije išli po osam najboljih dečaka i devojčica. Tenis klub “Stari Grad” je na ovom turniru imao čak tri dečaka i dve devojčice što nisu imali ni najtrofejni klubovi u zemlji kao što su “Partizan” i “Zvezda”.
Iz “Starog Grada” učestvovali su: Kristina Pavićević, Anđela Lazarević, Saša Marković, Filip Ajduković i Lazar Dimitrijević a najveći uspeh postigli su Anđela Lazarević koja je i zvanično postala državni prvak u 2015. pobedivši Lolu Radivojević iz Niša 4:3, 0:4, 7:3 i Lazar Dimirijević koji je izgubio u polu - finalu od Vuka Rađenovića iz Beograda 4:2,4:2 i samim tim osvojio traće mesto na turniru. Anđela i Lazar takođe su osvajači kvalifikacionog turnira u njihovom regionu Šumadija i Zapadna Srbija koji je održan pre dva vikenda u Lučanima.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa