24. septembar 2015.24. sep 2015.
RUKOMET ŽENE

“MEDICINARU” BODOVI

ŽRK “Medicinar” - ŽRK “Kikinda” 30:22 (15:13)
U utakmici III kola SRLS za žene domaća ekipa je teže nego se očekivalo pobedila Kikinđanke i tako svoj bodovni saldo podigla za dva nova boda i četvrto mesto na tabeli Super rukometne lige za žene.
Prvo poluvreme je proteklo sa mnogo tehničkih grešaka sa obe strane. Domaća ekipa je sve vreme bila u vođstvu od 4 – 5 golova prednosti da bi se gošće pri kraju poluvremena konsolidovale i smanjile vođstvo na samo 2 gola. U drugom poluvremenu Šapčanke kreću ozbiljnije i snažnije i povećavaju razliku koju do kraja utakmice i održavaju, a Ana Radović pred sam kraj postiže 30. gol sa udaljenosti od preko 35 metara, tačnije iz svog prostora od 9 metara, što se retko dešava, a publika je taj potez gromoglasno pozdravila.
Sve igračice su pružile svoj maksimum ali, ipak moramo istaći golmana Bojanu Šimšić, Dunju Vragolić i Anu Radović koja je nastupila pod temperaturom i jakom prehladom.
ŽRK “Medicinar”: Vragolić 6, Obrenović, Veselinović, Milošević 4, Čvorić, Mandić, Matić, Radović 6, Ručnov 4, Karić, Šimšić (12 odbrana), Mesaroš, Zečević 4, Kukić, Ninković 3, Andrić 3.
Sledeće kolo Šapčanke gostuju u Kučevu istoimenoj ekipi u okviru IV kola SRLS, u subotu 03.10.2015. godine.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa