Инфо

24. септембар 2015.24. сеп 2015.
РУКОМЕТ ЖЕНЕ

“МЕДИЦИНАРУ” БОДОВИ

ЖРК “Медицинар” - ЖРК “Кикинда” 30:22 (15:13)
У утакмици ИИИ кола СРЛС за жене домаћа екипа је теже него се очекивало победила Кикинђанке и тако свој бодовни салдо подигла за два нова бода и четврто место на табели Супер рукометне лиге за жене.
Прво полувреме је протекло са много техничких грешака са обе стране. Домаћа екипа је све време била у вођству од 4 – 5 голова предности да би се гошће при крају полувремена консолидовале и смањиле вођство на само 2 гола. У другом полувремену Шапчанке крећу озбиљније и снажније и повећавају разлику коју до краја утакмице и одржавају, а Ана Радовић пред сам крај постиже 30. гол са удаљености од преко 35 метара, тачније из свог простора од 9 метара, што се ретко дешава, а публика је тај потез громогласно поздравила.
Све играчице су пружиле свој максимум али, ипак морамо истаћи голмана Бојану Шимшић, Дуњу Враголић и Ану Радовић која је наступила под температуром и јаком прехладом.
ЖРК “Медицинар”: Враголић 6, Обреновић, Веселиновић, Милошевић 4, Чворић, Мандић, Матић, Радовић 6, Ручнов 4, Карић, Шимшић (12 одбрана), Месарош, Зечевић 4, Кукић, Нинковић 3, Андрић 3.
Следеће коло Шапчанке гостују у Кучеву истоименој екипи у оквиру ИВ кола СРЛС, у суботу 03.10.2015. године.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa