24. septembar 2015.24. sep 2015.
Predstavljena Strategija za rodnu ravnopravnost

NAJAVLjENA DISKUSIJA

Konsultativni sastanak Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Vlade Republike Srbije, održan je prošle srede, u Centru za stručno usavršavanje u Šapcu. Skupu su prisustvovali predstavnici Stručne službe koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost, predstavnici radne grupe za izradu Strategije rodne ravnopravnosti, predstavnici Stalne konferencije gradova i opština i lokalne samouprave.
Prema rečima Salka Karadarevića, člana Gradskog veća grada Šapca, na sastanak su pozvani i predstavnici medija, ustanova, nevladinog sektora i žene aktivno uključene u politiku.
- Danas smo imali radni sastanak sa predstavnicama Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost. One su nam predstavile nacrt Strategije za rodnu ravnopravnost Republike Srbije, za period od 2016. do 2020. godine. Zajedno sa predstavnicama javnog života u Šapcu otvorićemo diskusiju na ovu važnu temu. Siguran sam da tako možemo izvući dobre zaključke i predloge. Naš primarni zadatak je da u narednom periodu formiramo Savet za rodnu ravnopravnost na teritoriji grada Šapca, rekao je Karadarević.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa