5. novembar 2015.5. nov 2015.
SAOPŠTENjE DRŽAVOTVORNOG POKRETA

OSUDA PRITISAKA

Državotvorni pokret Srbije osuđuje sve akte nasilja i uznemiravanja meštana Nakučana, do kojih je došlo prilikom glasanja za Savet mesne zajednice u tom selu. Aktere tih incidenata podsećamo da to nisu izbori u kojima se stranke takmiče za broj mandata u lokalnoj Skupštini, nego građanski i komšijski izbori na kojima oni odlučuju kako će zajedničkim snagama unaprediti uslove života u svojoj sredini.
Sramotno je da nakon 25 godina od prvih demokratskih izbora u Srbiji, teritorijom Šapca krstare stranački aktivisti čiji angažman nije usmeren ka boljitku građana, već to rade sa namerom da pretnjama i zastrašivanjem nateraju građane da glasaju za njih. Ma ko to radio i ma koje političke boje bio, predstavlja najniži politički talog i mutljag, koji najviše štete nanosi upravo stranci kojoj navodno donosi sigurne glasove.
DPS podseća građane Šapca, da je zajednički angažman svih građana, Vlade i političkih aktera u Srbiji, doveo do neprimanja Kosova u članstvo UNESKO. Rad celokupne zajednice poput tog, mora biti obrazac budućeg delovanja na unapređenju životnih uslova na teritoriji Šapca, a ne pretnje i zastrašivanje.
Državotvorni pokret Srbije Pove

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa