Инфо

5. новембар 2015.5. нов 2015.
САОПШТЕЊЕ ДРЖАВОТВОРНОГ ПОКРЕТА

ОСУДА ПРИТИСАКА

Државотворни покрет Србије осуђује све акте насиља и узнемиравања мештана Накучана, до којих је дошло приликом гласања за Савет месне заједнице у том селу. Актере тих инцидената подсећамо да то нису избори у којима се странке такмиче за број мандата у локалној Скупштини, него грађански и комшијски избори на којима они одлучују како ће заједничким снагама унапредити услове живота у својој средини.
Срамотно је да након 25 година од првих демократских избора у Србији, територијом Шапца крстаре страначки активисти чији ангажман није усмерен ка бољитку грађана, већ то раде са намером да претњама и застрашивањем натерају грађане да гласају за њих. Ма ко то радио и ма које политичке боје био, представља најнижи политички талог и мутљаг, који највише штете наноси управо странци којој наводно доноси сигурне гласове.
ДПС подсећа грађане Шапца, да је заједнички ангажман свих грађана, Владе и политичких актера у Србији, довео до непримања Косова у чланство УНЕСКО. Рад целокупне заједнице попут тог, мора бити образац будућег деловања на унапређењу животних услова на територији Шапца, а не претње и застрашивање.
Државотворни покрет Србије Пове

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa