5. novembar 2015.5. nov 2015.
SAOPŠTENjE SRPSKE NAPREDNE STRANKE

NIJE SNS RASPISAO IZBORE

Kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka pobedili su na izborima u Nakučanima i to je jedina i nepobitna činjenica. Sve podvale i izmišljotine, kojima se sada služe politički protivnici iz Zajedno za Srbiju, nameravajući da omalovaže naš uspeh, već su nebrojeno puta viđene u medijima, kojima deceniju i po rukovode.
Nije Srpska napredna stranka raspisivala izbore u Nakučanima, već je, naprotiv, ukazivala na to da su potpuno nepotrebni. A raspisani su u propagandne svrhe i sa jasnim ciljem - da ZZS Dušana Petrovića, uoči lokalnih izbora, pokaže kako može da nas porazi. Mesecima su njihovi aktivisti išli po kućama, molili i pretili, naređivali i potkupljivali.
Srpska napredna stranka stala je na put njihovoj bahatosti i zato su tako očajni, pa sazivaju meštane, obavijaju im glave zavojima, nagovaraju ih da lažu...
Ali, građani dobro znaju da nisu aktivisti Srpske napredne stranke ubacivali nevažeće listiće, da nije naš aktivista pobegao sa birališta noseći sa sobom čak i biračku kutiju!
Ovo su činili oni koji već predugo strahuju od odmazde Dušana Petrovića, i svaki njegov nalog odrađuju u strahu od gubitka zaposlenja, funkcije i ko zna čega sve. Upravo njih iz Nakučana, ali i ostale građane, koji se smatraju ugroženim i zastrašenim, Srpska napredna stranka poziva da joj se pridruže u zajedničoj borbi protiv Petrovićeve tiranije.
Srpska napredna stranka više neće debatovati sa gubitnicima iz ZZS. Ukoliko je na izborima u Nakučanima bilo nekakvih nepravilnosti, ili, ukoliko je neko od građana povređen, pozivamo ga da se obrati nadležnim organima, ne sumnjajući ni malo u državne institucije i očekujući njihovu brzu reakciju.
Gradski odbor Srpske napredne st

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa